Valencia 1-2 Real Sociedad

Urrezko garaipena

2013ko urriaren 19an Realak garaipen oso garrantzitsua lortu zuen Valenciaren aurka. Txuri-urdinek, pixkanaka, partidaren nagusitasuna izan zuten eta hiru puntuak lortu zituzten. Antoine Griezmannek eta Ruben Pardok sartu zituzten golak. Lehen gola lehen zatian izan zen Iñigo, Zurutuza eta Griezmannen jokaldi baten ostean. Bestalde, bigarren zatian Ruben Pardok urruneko jaurtiketa baten bidez ezarri zuen bigarrena. Etxekoek diferentzia murriztu zuten Pabonen golari esker, baina hiru puntuak Donostiara joan ziren.

Beste alde, 1997ko urriaren 19an Realak 0-5 gainditu zuen Oviedo. Golegileak De Paula (bi), Idiakez, De Pedro eta Kovacevic izan ziren.

Erregistratutako erabiltzaileentzat bakarrik!

Eduki hau gure web orrialdean erregistratu diren erabiltzaileentzat da bakarrik.

Login aukeran klik eginez erregistratu zaitez eta eduki esklusiboaz disfrutatu ezazu!