INTERNAZIONALAK

Protagonistak

Etenaldi honen lehen jardunaldia gaur goizean itxi da protagonismo eta gol txuri-urdinekin. Hector Morenoren selekzio mexikarrak 3-1 garaitu du Txile, bigarren gola bere sinadurarekin. Oyarzabal, Zubeldia eta Merinok, azken hau golegilea, hasieratik jokatu zuten Errumaniaren aurkako garaipenean. Januzajek ez zuen Belgikaren garaipenean minuturik jokatu.

Januzaj:

Osteguna: 20:45. Belgika 3 – 1 Errusia (Rey Balduino, Bruselas). Euro 2020-rako sailkagarria. Ez zuen jokatu.

Domingo: 20:45. Txipre 0–2 Belgika (GSP Estadioa, Nicosia). Euro 2020-rako sailkagarria. 34 minutu jokatu zituen.

Hector Moreno:

Larunbata: 03:15. Mexiko 3 – 1 Txile (SDCCU Estadioa, San Diego). Lagunartekoa. 90’ eta gol 1.

Asteazkena: 03:00. Mexiko – Paraguay (Levi´s Stadium, Santa Clara). Lagunartekoa.

Oyarzabal, Zubeldia eta Merino:

Osteguna: 18:45. España sub-21 1 – 0 Rumania sub-21 (Los Cármenes, Granada). Lagunartekoa. Oyarzabal 78’ – Zubeldia 90’ – Merino 67’ eta gol 1.

Asteartea: 18:45. España sub-21 – Austria sub-21 (Nuevo Mirador, Algeciras). Lagunartekoa.