GURE TALDEEN AURREKO PARTIDAK

KADETEEN OHOREZKO LIGA: HERNANI 1 - REAL SOCIEDAD 5

Larunbat eguerdian Hernaniko Zubipe zelaian jokatutako partidan Real Sociedad taldeak hamaikako hau zelairatu zuen: Etxeberria; Gorosabel, Arrue (Gorostidi), Torre, Arrieta; Artetxe (Sanz), Olabe; Arruabarrena, Calvillo, Gajate; Manso (Marcos).

Lehen zatian Realak eduki zuen baloi jabetza eta etxeko taldeak pase lerroak itxi nahi arren ezin izan zuen txuri urdinen erasoa gelditu. Atsdenaldian 0-2 ko emaitza adierazten zuen markagailuak Calvilloren golei esker.

Bigarren zatian bisitariak intentsitate berdinarekin zelairatu ziren eta gol aukera batzuk sortu zituzten. Eraso hauetan Manso eta Olaberen golak iritsi ziren. Etxeko taldeak lanean jarraitu zuen golaren bila. Partidaren azken minutuetan Hernanik bere gola lortu zuen eta Txuri Urdinek ongi antolatutako kontraeraso batean bosgarren gola lortu zuten.

INFANTILEN OHOREZKO LIGA: ARETXABALETA 1 - REAL SOCIEDAD 3

Ibarrako zelaian larunbatean jokatutako partidan Real Sociedad taldeak ateratako hasierako hamaikakoa: Martínez, Goenaga (De La Rubia), Petxarroman (Leiza), Urtaza, Rodríguez (Bengoetxea), Zubeldia, Iglesias, Aierbe, Garikano (Vicente), Bravo (Santos) eta Celorrio.

Taldearen hasiera txarra izan zen arren, lehen minuturako estrategia jokaldi baten ostean 1-0ekoa lortu baituten, joko posizionalean maila ona eman zuten. Baloia azkar mugituta eta irizpide egokiz denbora guztian. Finalizazioetan ez ziren fin ibili, batzuetan erremate eskasengatik eta bestetan atezaina ederki erantzun zuelako. Atsedenaldira hainbat aukera izan ostean eta gezurra zirudien arren 1-1 joan ziren.

Bigarren zatian Realak domeinua areagotu zuen eta aukerak bat bestearen ondoren jarraitu zuten, horiek guztietatik taldeak 2 gehiago gol izatea erdietsi zuen. Hala ere, emaitza oso erosoa lortzeko partida izanzen. Bi egoera txarrak izan zuten, faltako gola eta atera zuten korner bakarrean ere gol aukera egin zuten. Bide horretatik taldeak kontzentrazio gehiago izan behar du aurkariak dituen aukera gutxitan gola egin ez dezan.

INFANTIL TXIKIEN LIGA: REAL SOCIEDAD 0 - ANTIGUOKO 1

Real Sociedad taldeak zelaiaratutako hamaikakoa hau izan zen: Auzmendi, Agerralde, Ruiz de Mendarozketa (Martínez), Garin (Aranbarri), Crotto, Hernani, Petxarroman, Rekalde, Ibargoyen (Urbe), Agirrezabala, Iruretagoiena (Kerejeta).

Larunbat arratsaldean jokatutako partida Zubietako Z-4 futbol zelaian. Lehen zati bikaina egin zuten txuri urdinek zelaian ondo kokatuta eta baloia ez zutenean presio eraginkorra eginez. Nagusitasun handia izan arren ez zuten golik lortu, beraz, atsedenaldira hasierako 0-0eko markagailuarekin iritsi ziren.

Bigarren zatian, txuri urdinen nagusitasuna jarraitu zuen baina bi aldeetan izan zituzten gol aukerak. Halako batean, kanpokoen gola iritsi zen aldaratutako baloi baten ondoren. Bukaera arte saiatu arren ez zen berdinketako gola heldu.