GURE TALDEEN KRONIKAK

JUBENILEN OHOREZKO MAILA: REAL SOCIEDAD 2 - ATHLETIC CLUB 2

Larunbata eguerdian,jubenil ohorezko mailako Reala eta Athletic Clubaren arteko derbia jokatu zen Zubietako instalazioetan.

Hasieran etxeko taldea egin zen baloi jabetzarekin eta aukera garbiak sortu zituen. 18garren minutuan Hernándezeren gola iritsi aurretik, Reala bi zutoin jo zituen. Lehen zatiaren azkenengo minutuak, bilbotarrenak izan ziren.

Bigarren zatian baloia jabetza parekatuagoa egon zen. Athleticek, batez ere estrategiko jokaldietan, berdintzeko aukerak izan zituen. Talde txuri urdinak bitartean, kontraerasoetan egiten zuen arriskua. Berdinketa korner baten ostean errematatutako aldaratze batean iritsi zen. Realak berehala erreakzionatu zuen eta Iriondok bigarrena lortu zuen Castrok ateratako korner bat errematatzean. Baina bilbotarrek berdinketa lortu zuten bere ezkerreko hegaletik ateratako falta baten ondorioz. Azken minutuetan bi taldeak iritsi ziren aurkariaren ate ingurura, baina ez zuten arrisku handirik sortu. Realak partida ona burutu zuen eta puntu bakar bat baino gehiago merezi izan zuen.

Realean ondorengo jokalariak jokatu zuten: Bardaji, Renovales, Elustondo, Egaña, Gorria (Favris), Iriondo, Castro, Muguruza (Santovenia), Sanz, Oyarzun (Blasco) eta Hernández (Villena).

JUBENILEN LIGA NAZIONALA: SANTUTXU 1- REAL SOCIEDAD 4

Larunbat arratsaldean Mallonako zelaian jokatu zen partidan, Realak garaipen erosoa lortu zuen etxeko taldearen aurka, Santutxu.

Talde txuri urdina bere nagusitasuna azladu zuten hasieratik. Baloiaren jabetza izan zuen eta gol aukera garbiak izan zituzten. Atsedenaldia baino lehen 2.0 irabazten zihoazten, bi golak Guridik sartutakoak.

Bigarren zatia hasi eta berehala, Álvarok donostiarren hirugarrena sartu zuen. Orduan iritsi ziren etxekoen momenturik onenak, baina Bautistak sartutako laugarren golak, ez zien partidan sartzeko aukerarik eman.

Realean ondorengo jokalariek jokatu zuten: Otaño, Ibarbia, Quevedo, Andoni, X.Prieto, Sarriegi, Guridi (Jon.A), Luismi (Luca), Nieto (Alvaro), Capilla eta Patxi (Bautista).

KADETEEN EUSKAL LIGA: REAL SOCIEDAD 4 - ARIZNABARRA 0

Larunbata goizean Zubietako  Z5 zelain jokatu zen partidan Realak Ariznabarra taldea garaitu zuen. Hasieratik talde txuri urdina lan egiteko gogoz eta jokatzeko gogoz irten zen. Jokalariak barrutik kanpora jokatzeko ideiaz ibili ziren eta jokaldi onak egin zituzten bai eskubi  baita  ezkerretik ere. Hala ere, 1-0ekoarekin iritsi ziren soilik atsedenaldira.

Bigarren zatian Reala nahiz eta joko aldetik okerrago ibili porteria aurrean hobeto ibili zen eta partida 4-0ekoarekin bukatu zen.

Realean hamaikakoa: Marcellan, Rodríguez, Torre, Arrue, Rodríguez, Ceberio, Sanz, Olabe, Arrieta, Olaizola, Manso. Ere jokatu zuten, Munera, Arruabarrena, Calvillo, Gorosabel eta Celorrio.

KADETEEN OHOREZKO LIGA: ONDARROA 1 - REAL SOCIEDAD 2

Igande goizean Ondarruko Zaldupe zelaian jokatutako partidan RealaK landutako garaipena lortu zuen. Taldea txuri urdinak joko konbinatiboan maila ona eman zuen hasieratik. Ezkerretik eskuinera mugitu zuen baloia irizpide onez eta hiruzpalau aukera izan zituen baina golik lortu gabe. Aurkariak lehen zatian ia ez zuen arriskurik sortu.

Bigarren zatia parekatuagoa izan zen, baina talde txuri urdina izan zen markagailuan aurretik jarri zena eskumatik ezkerrera egindako diagonal baten ostean. Kontraeraso batean, etxeko taldeak berdinketa lortu zuen. Baina partida amaitzeko minutu gutxi falta zirela, talde txuri urdinak 1-2koa sartu zuen.

Realean ondorengo jokalariek jokatu zuten: Garrantxo, Goenaga (Petxarroman), Egiluz (Rodríguez), Urtaza, Hernández, Zubeldia, Garikano (Bengoetxea), Saenz (Vicente), Muñoz, Aierbe eta Larrañaga (Parra).

INFANTILEN OHOREZKO LIGA: LENGOKOAK 1 - REAL SOCIEDAD 7

Lehen zatiaren hasieran bi taldeen berdintasuna izan zen nagusi, eta Realak gol aukera batzuk izan zituen arren, Lengokoak izan zen markagailuan aurreratu zen taldea. Golaren ostean Realak estutasun batzuk izan zituen berdinketa lortu arte. Bnakoarekin Reala baloiaren jabea egin zen eta 1-4 joan zen atsedenaldira.

Bigarren zatian bi taldeek erritmoa jaitsi zuten, baina Reala izan zen aukerak aprobetxatu zituena 1-7koa lortu arte.

Realean ondorengo jokalariek jokatu zuten: Iñaki, Odei, Bautista (Adrián), Joseba, Aritz, Lander, Ibai, Unai, Urko, Aitzol eta Ugaitz.

INFANTIL TXIKIEN LIGA: ASTILLEROKO TXAPELKETA

Realaren infantik txiki taldeak "jokatzen goza ezazu" txapelketa jokatu zuen Astilleron. Realk 1-0 irabazi zion Athletic Cluberi baina 3-0 galdu zuen Racing de Santanderren aurka. Gol diferentziarengatik bere multzoko hirugarren postuan sailkatu zen. Arratsaldean 4-1 irabazi zion etxeko taldeari.

Bihar osteguna Ligako partida jokatuko du Anaitasunaren aurka Azkoitiko San Juan zelaian.