INTERNAZIONALAK

Hiru garaipen eta porrot bat

Gure internazionalek hiru garaipen eta porrot bat lortu zituzten jokatutako azken neurketan. Mikel Oyarzabalek hasieratik jokatu zuen 21 urtez azpiko espainiar selekzioaren garaipenean Estoniaren aurka. Harrobiko jokalariak 55 minutu jokatu zituen. Hector Moreno hamaikakoan izan zen berriro mexikar selekzioaren porrotan Kroaziaren aurka. Bestalde, Alvaro Odriozolak eta Willian Josek ez zuten jokatu Espainia eta Brasilen garaipenetan Argentina eta Alemaniaren aurka.

Odriozola

Martxoak 23, 20:45: Alemania 1–1 Espainia. Esprit Arena (Dusseldorf). Ez zuen jokatu.

Martxoak 27, 21:00: Espainia 6–1 Argentina. Metropolitano (Madril). Ez zuen jokatu.

Willian Jose

Martxoak 23, 17:00: Errusia 0-3 Brasil. Luzhniki Estadioa (Mosku). Ez zuen jokatu.

Martxoak 27, 20:45: Alemania 0–1 Brasil. Estadio Olinpikoa (Berlin). Ez zuen jokatu.

Héctor Moreno:

Martxoak 24, 03:00: Mexiko 3–0 Islandia. Levi’s Stadium (Santa Clara, California). Lagunartekoa. 56 minutu jokatu zituen.

Martxoak 28, 03:30: Mexiko 0–1 Kroazia.  AT&T Stadium (Arlington, Texas). Lagunartekoa. Neurketa osoa jokatu zuen.

Mikel Oyarzabal (21urtez azpikoa)

Martxoak 22, 20:45: Ipar Irlanda 3–5 Espainia. Shamrock Park (Portadown). Euro 2019rako sailkagarria. 88 minutu jokatu zituen eta bi gol sartu.

Martxoak 27, 19:30: Espainia 3–1 Estonia. El Toralin (Leon). Euro 2019rako sailkagaria. 55 minutu jokatu zituen.