Real Sociedad 0-1 Club Egara

Ihes egin die

Belar hockeyko gure taldeak 0-1 galdu du Egara Klubaren aurka. Txuri-urdinek intentsitate handiko partida jokatu dute, baina garaipenak ihes egin die azken minutuetan. Donostiarrak minutu onak egiten hasi dira, aurkariaren areara hainbat aldiz iritsita. Nahiz eta joko ona eta lan ona egin, ezin izan dute partidako lehen gola sartu. Bisitariak sentsazioak hartzen joan dira eta azken txanpan garaipena lortu dute Marta Grauk sartutako penalti stroke baten ondorioz. Ihes egin die, partidako azken minutuetan, berdinketak txuri urdinei talde katalanaren aurka. Datorren astean RC Polo bisitatuko dute. Atxurrak gora!