SD GERNIKA 3-1 REAL C

Kolpea

Gure hirugarren taldeak 3-1 galdu du gaur arratsaldean Gernikaren aurka Urbietan. Lehen zatia oso lehiatua izan da eta ez du aukera handirik izan. Onena txuri-urdinek izan dute atsedenaldia baino lehentxeago Gorosabelen burukada batekin, atezainak zailtasun handiekin gelditu duena. Donostiarrak saiatu egin dira bigarren zatian, baina bizkaitarrek bost minutu eskasetan erabaki dute partida. Lehenik eta behin, Badiolak barrurantz bidaltzea lortu duen erremate batekin Larrauriren erdiraketaren ostean. Handik gutxira, Arberasek buruz bigarrena egin du korner batean. Eta hirugarrena eta behin betikoa Arzalluzek sartu du penaltiz. Ikusi batean eta ikusi gabe. Txuri-urdinek emaitza aldatzea lortu dute Gorosabelek Altamira gainditu ondoren partidaren azken txanpan. Reala C sailkapenaren erdialdean mantentzen duen porrota. Datorren asteburuan CD Brea hartuko du Zubietan.

SD Gernika: Altamira (kap.), Aguirrezabala, Berasaluce, Arberas, Argente (Vieites, min. 84), Badiola, Nestor (Arruabarrena, min. 74), Fruniz, Gallastegui (Garzon, min. 84), Arzalluz (C. Gonzalez, min. 84) eta Parra (Larrauri, min. 67).

Real C: Olasagasti (Folgado, min. 51), Diaz de Alda (Guibelalde, min. 46), Zubelzu (kap.) (Garro, min. 20), Ropero, Larrañaga, Olarra, Eceizabarrena, Lete (Canales, min. 74), Ramirez, Pontones (Arruti, min. 74) eta Gorosabel.

Golak: 1-0: Badiola, min. 68; 2-0: Arberas, min. 71; 3-0: Arzalluz (pen.), min. 73; 3-1: Gorosabel, min. 90.

Epailea: Txartel horia erakutsi die etxeko Nestorri eta kanpoko Lete, Folgado eta Eceizabarrenari.