Club Egara 1-0 Real Sociedad

Saririk gabeko berdintasuna

Gure belar hockeyko taldeak 1-0 galdu du Club Egara-ren aurka, liga hasiera honetan talde onenetako bat bezala finkatuta dagoena. Partida frenetikoa izan da, eta bisitariek hainbat aldiz berdindu ahal izan dute markagailua. Donostiarrek indartsu ekin diote partidari aurkariaren areara iritsita, baina etxekoek ondo babestu dute aukera bakoitza, eta kontrako zelaian ere behin baino gehiagotan sartu dira. Bi taldeak defentsa sendoagatik nabarmendu dira lehen zatian.

Bigarren zatiak lehenengoaren tonika bera izan du. Partida parekatua bi aldeetatik, eraso gutxirekin. Baina hirugarren laurdenaren amaieran, kataluniarrek aurkariaren defentsa lerroa gainditzea lortu dute markagailuan aurrea hartzeko. Reala nagusi izan da neurketaren azken txanpan, baina ezin izan du partida berdindu. Oso partida borrokatua izan da ligako talderik onenetako baten aurka, non txuri-urdinek askoz gehiago merezi izan duten. Datorren astean Bera Berara itzuliko dira R.C. Poloren aurka jokatzeko, ligako lehenengo postuan dagoen taldea. Atxurrak gora!

Erregistratutako erabiltzaileentzat bakarrik!

Eduki hau gure web orrialdean erregistratu diren erabiltzaileentzat da bakarrik.

Login aukeran klik eginez erregistratu zaitez eta eduki esklusiboaz disfrutatu ezazu!