Rayo Vallecano 2-4 Real Sociedad

Amaiera garaipenarekin

Duela hiru urte Realak Vallecasen amaitzen zuen denboraldia eta 2-4 gainditu zuen Rayo Vallecano. Txuri-urdinek, kalitate handiko bi jokaldietan, bi gol sartu zituzten lehen minutuetan. Lehenengoa Carlos Velak lortu zuen Toño gaindituz. Bigarrena, beste alde, Chory Castrok egin zuen Pardoren erdiraketa bolea bikain batekin errematatuz. Etxekoek markagailua estutu zuten lehen zatiaren amaieran Buenoren golari esker eta bigarren zatian partida berdindu zuten Morcilloren golarekin. Hala ere, gipuzkoarrek azkar erantzun zuten. Agirretxek hirugarrena sartu zuen eta Elustondok garaipena berretsi zuen. Txuri-urdinek gol festa izan zuten denboraldia amaitzeko.

Bestalde, 2004ko maiatzaren 23an Realak 1-4 gainditu zuen Real Madrid Santiago Bernabeun.

Erregistratutako erabiltzaileentzat bakarrik!

Eduki hau gure web orrialdean erregistratu diren erabiltzaileentzat da bakarrik.

Login aukeran klik eginez erregistratu zaitez eta eduki esklusiboaz disfrutatu ezazu!