GURE TALDEEN AURREKO JARDUNALDIA

JUBENILEN OHOREZKO MAILA: DANOK BAT 0 - REAL SOCIEDAD 2

Real Sociedad taldeak hamaiako hau zelairatu zuen: Tena, Joseba, Fernando, Egaña, Muñoa; J.Gomez, Castro; Marco, A.Sanz, Pablo; Fuentes. Jokatu zuten ere: Zabala, Kenan,Villena eta Michaelek.

Garaipen berri bat eskuratu zuen gure taldeak larunbat goizean jokaturiko partiduan. Gogor ekin zion partiduari talde txuri urdinak,baloiaren jabetza izanez eta bizpahiru aukera garbi sortuaz. Hala ere lehen zatiaren bukaeran luzatu egin ziren bizkaitarrak eta aurretik jartzeko aukera bat ere izan zuten baina Tenak geldiketa ona egin zuen.

Bigarren zatian ere gureak hobeto atera ziren eta Fuentesek izan zuen aukerarik garbiena baloi bat zutoinera bidaliz. Partidua parekatzen hasi zenean egin zuen Pablok partiduko lehen gola eta hortik aurrera etxekoak berdinketaren bila joan ziren baina talde oreka galduz eta espazioak utziz. Gauzak horrela partidua Pabloren bigarren gol batekin bukatu zen.

JUBENILEN LIGA NAZIONALA: RETUERTO 3 - REAL SOCIEDAD 1

Igande goizean barakaldoko Ibarreta zelaian jokatutako partidan Real Sociedad taldean jokalari hauek zelaiaratu ziren: GIRALT, DELNOZAL,IZAGIRRE, QUEVEDO, GIRALDEZ, URRUTIA, IRIONDO, MUGURUZA, OIARTZUN, IPARRAGIRRE, HERNANDEZ.
Jokatu zuten ere:ELUSTONDO, CEBERIO, BLASCO eta MARTINek.

Easo taldeak 3-1 galdu arren lehen zatian jokua dominatu zuen eta gol aukera garbienak eduki zituzten. Halere Retuerto taldea finago aritu zen ate aurrean eta atsedenaldira 2-1 irabazten joan ziren.

Bigarren zatian Easok jouaren kontrola eduki zuen eta etxeko taldean bere atearen inguruan kokaturik defendatzen saiatu ziren. Halere partida amaitzeko minutu gutxi falta zirenean kontraeraso batean Bizkaitarrak hirugarren gola erdietsi zuten.
Muguruzak sartu zuen txuri urdinen gola.

KADETEEN EUSKAL LIGA: REAL SOCIEDAD 0 - ATHLETIC B 1

Larunbatean 12:00tan Zubietako Z7an jokatutako partida.

Jolastu zuten: Bastida, Ibarbia, Ugarte, Moral, Prieto, Guridi, Lopez, Odriozola, Bautista, Capilla eta Martinez. Baita ere jokatu zuten: Sangalli, Tarantino, Intxausti eta Nieto.

Partida ona Zubietan ikustiakoa. Lehenengo zatian bizkaitarrak gogotsu atera ziren gipuzkoarrekin alderatuz. Beraien jokoa oso azkarra zen Zelai erditikan hasiaz min handia egin zuten. Hegaletik eginiko sarrera batean beraien gola  iritsi zen. Atsedenaldira iritsi bitarte Bizkaiterrek izan zuten jokuaren kontrola nahiz Gipuzkoarren baloi jabetza handitzen joan.

Bigarren zatia beste gauza bat izan zen. Txuriurdiñak zelai erdia hobeto hartu eta atzekaldean sendo mantendu zuten. Hegaletik sartuaz min egin zuten baina beraien atzeko lerroa oso sendoa izanik ez zuten utzi baloia sareetara eramaten. 2.zati osoa gipuzkoarrena izan zen baina etxera 0-1ekoarekin joan ginen.

KADETEEN OHOREZKO LIGA: LAGUN ONAK 0 - REAL SOCIEDAD 1

Igande arratsaldean Azpeitiko Garmendipe zelaian jokatutako partidan Real Sociedad taldean zelaiaratu zirenak izan ziren: Marcellan; Gorosabel(Infante), Sanz, Arrue, Munera; Olaizola(Artetxe), Olabe; Arruabarrena(Marcos), Manso, Calvillo, Arrieta(Gajate).

Intentsitate handiko partida izan zen. Realak baloi jabetza handia izan zuen eta abiaduraz mugituz gol aukera ezberdinak sortu zituen. Azpeitiarrak gogotsu defendatu zuten beraien atea baina ezin izan zuten Arrietaren jokaldian gola ekidin.
Bigarren zaqtia oso antzekoa izan zen; baloi Txuri Urdinak izan zuten baina arrisku gehiegi egin gabe. Etxekoak gogoz defendatu zuten eta baloi geratuko jokaldietan arriskua sortzen zuten. Bigarren zatian markagailua ez zen mugitu.

INFANTILEN OHOREZKO LIGA: REAL SOCIEDAD 2 - EIBAR 1

Larunbata goizean Zubietan jokatutako partidan  real Sociedad taldeak jokalari hauek zelairatru zituen: Aristegi, De La Rubia (Goenaga), Leiza, Petxarroman, Rodriguez, Bengoetxea (Bravo), Zubeldia, Garikano (Santos), El Haddadi (Aierbe), Vicente eta Celorrio.

Partida landua eta ondo jokatua Zubietan ikusitakoa. Taldeak bere ezaugarri eta estiloa berreskuratu ahal izan zuen eta hori izan zen albisterik hoberena. Haien zelaiara azaldu ginen baloia berreskuratzera, lerroak oso juntu aritu ziren, baloi-jabetza portzentaia erabatekoaz eta hala ere gol aukera ugari sortu gabe. Lehen zatia 1-0 batekin bukatu zen jokaldi polit baten ondorioz.

Bigarren zatian maila bera mantentzea zaila zela bagenekien arren ez zen gehiegi jeitsi intentsitatez eta jokatzeko saiakeran. Haien berdinketa ziurrenik gure defentsako mugimendu on batek eragindako jokoz kanpoko posizio betetik sortu zen eta handik gutxira 2-1ekoa erdietsi genuen erreakzio ona azalduta.

Taldearentzat indarra hartu eta hobetzen jarraitzeko asteburu polita izan zen.

INFANTIL TXIKIEN LIGA: EIBAR 2 - REAL SOCIEDAD 2

Realaren partez jokatu zuten: Casadevante, Martinez (Crotto), Garin, Petxarroman, Agerralde, Hernani, Urbe, Kerejeta (Agirrezabala), Ibargoien, Rekalde, Iruretagoiena.

Igande arratsaldean jokatutako partida Unbeko kirol instalakuntzetan. Norgehiagoka nahasi xamar hasi zen, baloi jabedun argirik gabe. Hala ere, txuri urdinek 3 gol aukera garbi izan zituzten baina ez zuten asmatu. Barkatu ondoren, kontraerasoan, Eibarko aurrelariaren abiadurari esker markagailua etxekoen alde estrenatu zuen. Atsedenaldira 1-0eko markagailuarekin iritsi ziren.

Bigarren zatia, baloia gehiago eduki eta bere jokoa egiteko asmoarekin atera ziren zelaira. Ongi hasi arren, korner baten buruzkada on baten ondoren, etxekoen bigarren gola iritsi zen. Gure txikiek ez zuten amore eman eta lana egiteari ekin zioten egoerari aurre egiteko. Zelai erdia irabazi eta baloia kriterioz mugituz gol aukerak sortu zituzten, baita bi gol lortu ere. Norgehiagoka berdinduta, baloia izan eta gol aukera bat edo beste izan zuten arren gol gehiago ez zen igo markagailura. Eibarreko arrisku handiena kontrara egin zuten eta horrelako baten epaileak txartel gorria erakutsi zion atzelari Txuri urdinari zelai erdian egindako falta baten ondorioz. Beraz gure txikiek 10 jokalarirekin bukatutako partidan 2-2 markagailuan.