REAL SOCIEDAD 4-0 JOLASETA

Hasiera ezinhobea

Realeko belar hockeyko taldeak liga modu ezinhobean hasi du. 4-0 irabazi dio Jolasetaren aurkako derbian, Bera Beran jokatu dena. Neurketa etxekoek menderatu dute hasieratik bukaerararte. Paricia Maraña izan da partidako protagonista nagusia bi gol eskuratu dituelako, 16. eta 31. minutuetan

Hirugarren gola geroxeago iritsi da, txuri-urdinek partida kontrolpean zeukatenean; Virginia Gonzalezek eskuratu du 68. minutuan. Azkeneko minutuetan iritsi da laugarren eta azken gola, Elisabetta Pacellari esker. Hurrengo astean, gipuzkoarrel Atletic Terrassaren zelaia bisitatuko dute.