Real Sociedad 3-3 Real Madrid

Puntu oso garrantzitsua

Ligako azken-aurreko neurketa eta partida handia Anoetan. Realak, Champions League postuetan, Real Madrid jasotzen zuen. Helburua laugarren postua mantentzea zen. Baina ez zen neurketa erraza izan. Madrildarrek ez zuten ezer ez jokoan. Hala ere, abantaila lortu zuten bosgarren minutuan Higuainek sartutako golari eker. Txuri-urdinak partida berdintzen saiatu ziren behin eta berriz. Gipuzkoarrek aukera asko izan zituzten. Aldiz, zehaztasuna falta izan zen eta Callejonek 0-2koa ezarri zuen markagailuan. Hala ere Realak saiakerekin jarraitu zuen eta neurketa berdindu zuen Xabi Prietoren, penaltiz, eta Griezmannen golen bidez. Baina Khedirak Real Madrid-ren hirugarren gola sartu zuen ondoren. Partida amaitzear zegoela Xabi Prietok, 93. minutuan, berdinketa ezarri zuen burukada baten bidez. Puntu oso garrantzitsua izan zen denboraldia laugarren postuan amaitu ahal izateko.