CF FUENLABRADA 1-2 SANSE

Noski ahal dela

Sansek bizirik jarraitzeko ezinbesteko hiru puntu lortu ditu Fuenlabradari merezimendu osoz irabazi ostean, Fernando Torres futbol zelaian bat eta biko markagailuarekin luzapenean gola sartuta. Salbazioa geroz eta hurbilago dago, eta noski lortu daitekeela.

Gipuzkoarrek aukera gehiago eta askoz hobeak izan dituzte lehen denboran. Lehen minutuetan aurrea hartu ahal izan dute Lobeteren erremate bati esker. Handik gutxira Navarrok izan du eskuinkada, eta, berriz ere, kanpora joan da, oso gutxigatik. Eta hirugarrenera Alkainen bitartez iritsi da gola, Martinek ezkerretik egindako erdiraketa bikain errematatzea lortu du, baina gutxigatik aurreratuta zegoen. Ontiverosek etxekoen onena izan du Zubiaurrek kornerrera aldentzea lortu duen jaurtiketa indartsu batekin. Eta atsedenaldiaren aurretik partida desorekatu duten bi jokaldi nagusiak. Lobetek, buruz burukoan eta atezaina gaindituta, kanpora bidali du baloia sarearen albotik. Eta minutu bat geroago, Fuenlabradaren gola, Bouldinik area barruan hartutako aldaratze bat aprobetxatuta. 0-1etik 1-0era segundo gutxitan.

Partida asko ireki da atsedenaldiaren ostean. Hala ere, aukerarik onenak, berriro ere, gure filialarenak izan dira. Ander Martinek gertu izan du berdinketa, baina bigarren zutoinean egindako errematea etxeko taldeak atera du atepetik. Txuri-urdinak gehiagora joan dira joan-etorriko zenbait minuturen ostean, eta berdinketa amaierarako ordu erdi falta zenean iritsi da: Martinen erdiraketa bikain bati esker Alkainek buruz jo du bigarren zutoinean. Sansek asko estutu du azken txanpan eta Gomezen bi abisuren ondoren, lehenengo gol bat baliogabetuta eta gero langatik gertu joan den burukada batekin, ia azken minutuan iritsi da gola. Dena galduta zegoela zirudienean, berdinketa ez baitzen nahikoa jaitsieratik irteten saiatzeko, Solak area kanpotik egindako ezkerkada ikusgarri batek gipuzkoarren alde jarri du balantza. Ikusgarria. Estasia.

Garaipena funtsezkoa eta erabakigarria maila salbatzeko aukerekin jarraitzeko. Helburua, orain, puntu bakarrera dago, Malagak egiten duenaren faltan. Datorren ostiralean UD Almeria hartuko du Reale Arenan. Posible da. Hiru final aurretik. Azkeneraino saiatuko gara. Aupa Sanse!

CF Fuenlabrada: Altube, Iribas (kap.), Tachi, R. Pulido (Diame, min. 67), Pol V. (Gozzi Iweru, min. 67), P. Leon (Zozulia, min. 76), Cristobal, Mikel, D. Amigo (A. Kante, min. 61), M. Bouldini eta J. Ontiveros (Anderson, min. 76).

Sanse: Zubiaurre, Sola, Blasco, G. de Zarate (Garrido, min. 88), Arambarri (Clemente, min. 80), Martin (Gomez, min. 80), Turrientes (kap.), Aldasoro, Navarro, Alkain (Magunazelaia, min. 69) eta Lobete (Karrikaburu, min. 69).

Golak: 1-0: M. Bouldini, min. 45; 1-1: Alkain, min. 63; 1-2: Sola, min. 95

Epailea: Lopez Toca. Txartel horia erakutsi die etxeko Tachi, Gozzi Iweru, Iribas eta Zozuliari, eta kanpoko Martin eta Turrientesi. Bi txartel horirekin kaleratu du etxeko M. Bouldini (min. 87).